wees stil! Pure Rock Slim 2 CPU luchtkoeler recensie

Wees stil! bestaat al lang genoeg en produceert genoeg kwaliteitsproducten, zodat de meeste pc-enthousiastelingen hun producten kennen. Hun Dark Rock- en Dark Rock Pro-serie koelers behoorden lange tijd tot de allerbeste artiesten in hun respectievelijke klassen en voldeden nog steeds aan de nom de guerre van het bedrijf. In tegenstelling tot veel andere gerenommeerde fabrikanten van CPU-koelers en ventilatoren, wees stil! brengen regelmatig bijgewerkte en verbeterde versies van hun producten uit, waaruit blijkt dat ze niet op hun lauweren rusten.

In andere recensies heb ik gezegd dat mijn persoonlijke luchtkoeler bij uitstek voor high-end builds en stilte de Dark Rock Pro is (ik heb momenteel twee van de Dark Rock Pro 3 in gebruik). Ik heb nog nooit de gelegenheid gehad om hun waterkoelers, voedingen of behuizingen uit te proberen, maar ik weet dat sommige van de andere PC Perspective-schrijvers daar ook onder de indruk van zijn.

Gezien mijn voorliefde voor wees stil! koelers, ik was blij dat er onverwachts een pakketje van hen arriveerde. (Review-voorbeelden kunnen gebeuren zonder waarschuwing, of als ik vergeet het u te vertellen. – Ed.) Er was echter iets anders aan de hand, het pakket was gewoon te klein om een ​​CPU-koeler te zijn (dat dacht ik tenminste), maar toen ik het pakket opende, werd ik begroet door een bekend zwart, zilver en oranje be quiet! doos met hun meest recente CPU-koeler, de Pure Rock Slim 2.

CreditSource link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Excamedia
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0