wees stil! Pure Power 11 FM 750W

Ja, deze gaat naar 11!

wees stil! hebben een van hun langstlevende PSU-families geüpdatet met de release van de Pure Power 11 FM-serie, waarvan het 750W-model was zojuist getest bij TechPowerUp. Dit zijn volledig modulaire, full-size PSU’s die worden gekoeld met een 120 mm geweerlagerventilator en zowel een 80 PLUS Gold- als een Cybenetics Gold-rating. Het 750W-model heeft twee 12V-rails, één op 36A en één op 32A, met twee 4-pins EPS12V-kabels om extra hongerige moederborden van stroom te voorzien.

Tijdens het testen vertoonde de PSU uitstekende belastingsvoorschriften op alle rails, uitstekende rimpelonderdrukking en kon hij de geclaimde efficiëntieclassificaties halen of verslaan. Het was ook stil en stil, zelfs onder volledige belasting, zoals je zou verwachten, en behield de hele tijd comfortabele temperaturen. Het heeft slechts een garantie van vijf jaar en er zijn enkele verbeteringen in het beheersen van de inschakelstroom die TPU zou willen zien, maar niets opmerkelijks genoeg om hen ervan te weerhouden deze PSU aan te bevelen aan iedereen die er naar op zoek is.

CreditSource link

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Excamedia
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0