Pokémon GO’ Tips en trucs: hoe te nieuwe Pokémon van eieren uitkomen


Pokémon GO is alle jazzed up met nieuwe Pokémon, maar je moet sommige eierenom de nieuwe baby pocket monsters.

 

Niantic de eerste belangrijke update uitgebracht voor Pokémon GO op 12 Dec. zoals verwacht, de uitrol van de langverwachte inhoud uitbreiding compleet met sommige nieuwe Pokémon te starten.

 

De update heeft wat kritiek omdat de spelers verwachtten meer Pokémon en extra functies, maar Niantic heeft nog geen adres klachten. Totdat het doet, is hier hoe teeen bemachtigen van de nieuwe Pokémon die lid van het spel.

New Pokémon

Om te beginnen met het toevoegen van nieuwe Gen 2 Pokémon aan uw Pokédex, eerst en vooral kan u wilt om zich te ontdoen van al uw oude eieren. De nieuwe babyPokémon omvatten Cleffa, Igglybuff, Pichu, Magby, Togepi, Smoochum en Elekid, maar u kunt ze alleen uitkomen van eieren verworven na de 12 Dec. Pokémon gaan bijwerken.

 

Pokémon GO niet bieden geen mogelijkheid om zich te ontdoen van oude eieren zonder arcering hen, dus u kunt gaan doen sommige ernstige wandelen om het uitkomen van al uw oude eieren alvorens nieuwe in de incubator, of neem een kans en incubeer een nieuwe ei samen met de oude en proberen te houden van wat is wat.

Hoe krijg ik nieuwe Pokémon eieren

Als u de nieuwe Pokémon eieren, hoeft u te doen iets anders dan vóór. Ga naar eenPokéStop en kraan op het scherm van uw smartphone te draaien voor de freebie. Uzult niet eieren met elke spin, dus blijf proberen.

 

Hebt u niet veel PokéStops in uw omgeving, gewoon lopen rond de PokéStop die uhebt het zal uiteindelijk opnieuw ingesteld en kan je een ei. Pokemon Go Hack

Hoe nieuwe Pokémon van eieren uitkomen

Zodra u hebt pakte eieren uit PokéStops, is het tijd om te beginnen met het plaatsen van hen in voorbroeders en ga voor lange wandelingen. Broedeieren 2-km geeft ueen schot op de Cleffa en Igglybuff toe te voegen aan uw Pokédex, 5 km kon eitjesTogepi of Pichu, terwijl 10-km kon eitjes Elekid, Magby of Smoochum.

 

Dat gezegd hebbende, er is geen garantie dan elk ei een Gen 2 Pokémon zal opleveren. U wellicht een aantal eieren uitkomen voordat je een van de leuke nieuwe babyPokémon, dus jezelf arm met geduld (of meer starterscentra voor meer eieren uitkomen op hetzelfde moment).

 

Met drie Pokémon beschikbaar alleen door 10-km broedeieren, kan het een tijdje duren om opvullen dat Pokédex zodat u beter zou beginnen lopen. Niantic beloofd om toe te voegen meer Pokémon in de komende maanden, maar dat is het voor nu.Er is ook een vakantieevenement dat een feestelijke hoed op Pikachu tot 29 Dec. zet, om te vieren dit vrolijke tijd van het jaar.

 

Als u al een van de nieuwe Pokémon uitgebroed, vertel ons dat alles over in de commentaren hieronder sectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *